Příprava
Na dresing si připravíme majonézu, šťávu z citronu, česnek, hořčici ančovičky a sůl. Rozmícháme ponorným mixérem a připravíme dresing sladko-slano-kyselo-pálivé chuti.
Na plotně necháme vřít vodu a vložíme do ní fazolky, které povaříme po dobu 2 minut.
Na rozpálenou pánev vložíme na nudličky nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Brambory uvaříme, oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Přidáme je k cibulce a prohřejeme.
Do směsi přidáme fazolky, které před tím scedíme a necháme krátce okapat.
Ke směsi přidáme dresing, opatrně promícháme a dle chuti osolíme. Bramborový salát se svěžími fazolkami podáváme posypaný nasekanou pažitkou a růžovým pepřem.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář