Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Domácí zmrzlina

Hodnocení uživatelů:
40 minut 10 porcí Středně obtížné

Ingredience

  • 250 gramů jahody
  • 250 gramů rybíz
  • 4 lžíce citrónová šťáva
  • 30 lžic kondenzované mléko
  • 6 lžic cukr moučka

Příprava

  1. Omyté jahody i rybíz zmrazíme.
  2. Na druhý den vložíme jahody společeně s rybízem do mixéru a nadrobno rozdrtíme. Přidáme citrónovou šťávu, cukr a kondenzované mléko. Promixujeme do hladka.
  3. Přidpravenou zmrzlinu dáme do nádobek na nanuky nebo malých krabiček a vpíchneme do nich tyčinku od nanuku. Po zmražení nanuku můžeme nanuky polít čokoládou.
Tip: Na nanuky lze použít jakékoli ovoce.

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře