Příprava
V půl litru vroucí vody rozpustíme bujón a necháme zchladnout.
Papriky, rajčata i okurky nakrájíme na menší kousky. Spolu s bujónem dáme do mixéru a mixujeme do hladka. Servírujeme v miskách poakpané s kořenícím olejem.
Čím lepší zeleninu použijete, tím lepší bude výsledný pokrm. Pokud máte možnost, sáhněte po bio zelenině.
V půl litru vroucí vody rozpustíme bujón a necháme zchladnout.
Papriky, rajčata i okurky nakrájíme na menší kousky. Spolu s bujónem dáme do mixéru a mixujeme do hladka. Servírujeme v miskách poakpané s kořenícím olejem.
Do vyvařené skleněné lahve přelijeme olej a přidáme k němu bylinky, oloupané stroužky česneku a plátky citronové kúry.
Olej necháme stát minimálně týden na chladném místě, aby se do něj dostaly všechny chutě.
Máte doma nejrůznější ingredience, ale nemáte nápad, jak je spojit v dobré a zdravé jídlo? Tak se nechte inspirovat na našem Instagramu.
Diskuse k receptu (0)
Nový komentář