Tématické vaření

12345

Nejlepší bramborové saláty

Ať už se na vašem štědrovečerním stole objeví český kapr, řízky, bílá klobáska nebo voňavý křehký losos, bez jedné pochoutky by Vánoce nebyly opravdové – nesmí chybět skutečně dobrý...

Celý článek

Vánoční pečení

První závan právě upečeného cukroví hlásí brzký začátek vánočního období.  V Čechách jsme zvyklí na klasické druhy  jako jsou vanilkové rohlíčky nebo medvědí pracny, bez kterých si vánoční stůl...

Celý článek

Zahřej se polévkou!

Jedno z nejjednodušších jídel, které zasytí i zahřeje zároveň. Stačí vzít pár kvalitních surovin a vzájemným povařením z nich získat pokrm, který se právem může ucházet i o Michelinskou hvězdu!...

Celý článek

Připrav si guláš!

Výborné dušené maso s cibulkou a paprikou s prvotřídní knedlíkovou přílohou nebo čerstvě pečeným chlebem schovaných do 5-ti jednoduchý písmen – G U L Á Š. Pochutnávat si na něm můžeme už pomalu...

Celý článek
12345

Zeptejte se šéfkuchaře