Registrace

Tématické vaření

12345

Nejlepší bramborové saláty

Ať už se na vašem štědrovečerním stole objeví český kapr, řízky, bílá klobáska nebo voňavý křehký losos, bez jedné pochoutky by Vánoce nebyly opravdové – nesmí chybět skutečně dobrý...

Celý článek

Vánoční pečení

První závan právě upečeného cukroví hlásí brzký začátek vánočního období.  V Čechách jsme zvyklí na klasické druhy  jako jsou vanilkové rohlíčky nebo medvědí pracny, bez kterých si vánoční stůl...

Celý článek

Zahřej se polévkou!

Jedno z nejjednodušších jídel, které zasytí i zahřeje zároveň. Stačí vzít pár kvalitních surovin a vzájemným povařením z nich získat pokrm, který se právem může ucházet i o Michelinskou hvězdu!...

Celý článek

Připrav si guláš!

Výborné dušené maso s cibulkou a paprikou s prvotřídní knedlíkovou přílohou nebo čerstvě pečeným chlebem schovaných do 5-ti jednoduchý písmen – G U L Á Š. Pochutnávat si na něm můžeme už pomalu...

Celý článek
12345

Zeptejte se šéfkuchaře