Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bábovka z majonézy Hellmann's

Receptynakazdyden.cz
Majonéza je skvělá i do kynutých těst a do moučníků. Vyzkoušejte tento recept na bábovku a zamilujete si jí!
Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 12 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Do mísy dáme majonézu, cukr a smícháme. Postupně přidáváme mouku, mléko, prášek do pečiva a citrónovou kůru.
  2. Do vymazané a strouhankou vysypané formy vlijeme polořídké těsto a pozvolna pečeme 50 – 60 minut při teplotě 180 °C. Po vychladnutí posypeme práškovým cukrem.
Tip: Inspirujte se i dalšími recepty na jednoduché koláče, buchty a bábovky.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře