Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bakoňský vepřový perkelt s těstovinami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 70 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 60 dekagramů vepřového stehna
  • 1 hlávka cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce oleje
  • 1 kus zelená paprika
  • 1 kus rajče
  • 1 lžička soli
  • 1 lžička červené papriky
  • 1 lžička paprikového krému
  • 1 lžička gulášového krému
  • 2 dl smetany
  • 25 dekagramů hub
  • voda

Příloha

  • 50 dekagramů těstovin točené

Příprava

  1. Maso pokrájíme na kostky, a umyjeme.
  2. Cibuli pokrájíme nadrobno, a na oleji osmažíme dosklovata.
  3. Přidáme na kostky pokrájené maso a smažíme, kým nebude bílé, osolíme, opepříme, přidáme paprikový krém, gulášový krém, a na kostky pokrájenou papriku a rajče, nakrájené houby. Přidáme trochu vody a vaříme doměkka.
  4. Když maso změklo, přimícháme smetanu, a vaříme.
  5. Jako přílohu uvaříme těstoviny, a spolu s perkeltem podáváme.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře