Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bochánky plněné karamelovým krémem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 18 minut Středně obtížné

Ingredience

Těsto

Krém

Dekorace

Příprava

  1. V kastrůlku smíchejte vodu, Heru, sůl a cukr a přiveďte směs do varu. Jakmile se vaří, přidejte mouku aby směs zhoustla a stále mícháme. Nechte vychladnout.
  2. Vyšlehaná vejce přimíchejte postupně k těstu. Směsí naplňte cukrářský sáček a vytlačujte na plech malé bochánky (jako u věnečků). Pečte v předehřáté troubě na 200 º C asi 12-18 minut dozlatova.
  3. V hrnci nechte zkaramelizovat cukr. Bochánky namáčejte v karamelu a obalte v mandlích.
  4. Zbylý karamel rozpusťte v 1-2 dl vody. Smíchejte 1/2 balení pudinku, 2 lžíce cukru a 2 dl mléka, čímž zahustíme karamel. Vyšlehejte 3 dl smetany dotuha a poté přimíchejte do krému. Bochánky rozkrojte a plňte krémem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře