Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bochánky s jahodovým krémem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 35 minut 20-30 porcí Snadné

Ingredience

Těsto

  • 150 gramů změklý rostlinný tuk Hera
  • 150 gramů moučkový cukr
  • 170 gramů hladká mouka
  • 3 kusy vejce
  • 1/2 balení prášek do pečiva Dr. Oetker
  • 1 lžíce kakaový prášek
  • 100 gramů moučkový cukr
  • 500 gramů sýr mascarpone
  • 1 balení smetana fix Dr. Oetker

Náplň

Příprava

  1. Utřete změklou Heru dohromady s moučkovým cukrem a vejcem až je směs hladká a krémová. Potom vmícháme prášek do pečiva smíchaný s moukou a kakaovým práškem.
  2. Pomocí zdobícího sáčku s hladkou špičkou, vytlačujeme ze směsi bochánky na plech vyložený pečícím papírem. Ponechte mezi hrudkami dostatečně velký prostor, kdyby se těsto rozteklo. Pečte v předehřáté troubě na 180 ° C po dobu asi 10-12 minut.
  3. Těsto je hotové když jde sundat z plechu. Po vyndání z trouby nechte vychladnout. Na krém umixujte moučkový cukr s mascarpone, poté přidejte rozmixované jahody.
  4. Dále přidejte smeta-fix a míchejte až je krém hladký. Dva bochánky spojte jahodovým krémem a ozdobte čokoládovou polevou dle vaší fantazie.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře