Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Boloňské špagety se zeleninou a vepřovým masem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 15 minut 2 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 200 gramů mleté maso
  • 175 gramů těstoviny spaghetti
  • 200 gramů zelenina, např. mrkev, paprika, cuketa
  • 1 lžíce nastrouhaný parmezán
  • 2 lžíce olej
  • 1 lžíce sýr mascarpone
  • 1 balení Knorr Inspirace Boloňské špagety

Příprava

  1. Pečte mleté maso na horkém oleji do chvíle, až bude sypké. Přilijte 1/4 l (250 ml) vody a vařte.
  2. Přisypejte obsah sáčku Knorr Inspirace Boloňské špagety do masa a důkladně promíchejte.
  3. Uvařte těstoviny spaghetti al dente ve velkém množství vroucí, osolené vody. Pak je přelijte studenou vodou na sítu.
  4. Očistěte zeleninu, umyjte ji a nakrájejte na malé kostky. Přidejte do omáčky a nechte vařit bez pokličky na mírném plameni po dobu 5-8 minut.
  5. Špagety servírujte s omáčkou, posypané nastrouhaným parmezánem. Do omáčky můžete také přidat 1 lžíci sýru mascarpone a vše případně dochutit pepřem a solí.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře