Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Boršč s bobulovým ovocem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 35 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Z kostek Knorr Bujón Zeleninový a Knorr Bujón Slepičí připravte 1,5 litru vývaru.
  2. Červenou řepu umyjte, uvařte a následně ji oloupejte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky.
  3. Ovoce rozmrazte a následně je propasírujte.
  4. Smetanu smíchejte s moukou a spolu s červenou řepou přidejte k vývaru. Vařte 10 minut.
  5. Utřete žloutky a zvolna k nim přidávejte boršč za energického míchání metličkou.
  6. Šunku nakrájejte na proužky, přidejte k boršči a okořeňte ho dle chuti. Hotový boršč s bobulovým ovocem servírujte s pečenými brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře