Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Boršč s jablky

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 35 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Červenou řepu umyjte a uvařte, jablka oloupejte a zbavte je jadřinců. Následně oloupejte červenou řepu a spolu s jablky ji nastrouhejte na struhadle s velkými oky.
  2. Přiveďte k varu 1,5 litru vody a přidejte 2 kalíšky Knorr Bohatý bujón Kuřecí,.
  3. Rozinky spařte a nechte je odkapat.
  4. K bujónu přidejte červenou řepu, jablka, rozinky a citrónovou šťávu. Vařte po dobu 10 minut.
  5. Utřete žloutky, zvolna k nim přidejte 2 naběračky boršče za rychlého míchání metličkou.
  6. Žloutky s borščem vlijte do hrnce.
  7. Přidejte petrželovou nať a okořeňte dle chuti. Boršč s jablky servírujte s vařenými brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře