Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Boršč s rajčaty

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 35 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Přiveďte k varu 1,5 litru vody a přidejte 2 kostky Knorr Bujón Hovězí. Červenou řepu umyjte, uvařte ji zvlášť doměkka a následně oloupejte a nastrouhejte na struhadle s velkými oky.
  2. Zelí nakrájejte na kostičky, přidejte ho k bujónu a vše přiveďte k varu.
  3. Rajčata oloupejte. Nakrájejte je na kostky opečte na olivovém oleji, poprašte moukou a orestujte lehce dozlatova
  4. Ke konci vaření zelí přisypte směs Knorr Červený bošč.
  5. Přidejte do polévky červenou řepu a rajčata, případně okořeňte dle chuti. Boršč s rajčaty vařte ještě 10 minut.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře