Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramboráčky

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 20 minut 6 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 500 gramů nastrouhané brambory
  • 1 kus cibule nastrouhaná
  • 2 kusy vejce
  • 1/2 kusů Knorr Bujón Zeleninový rozmíchaný ve lžíci vody
  • 2-3 lžíce hladká mouka
  • olej na smažení

Příprava

  1. Smíchejte nastrouhané brambory a cibuli. Za pomoci cedníku vymačkejte veškerou tekutinu.
  2. Přidejte dvě vejce, mouku a bujón. Vše dobře promíchejte.
  3. Na pánvi rozpalte olej, ale dejte pozor, aby se nepřepálil. Lžící poté naneste těsto na bramborák a vytvořte bramboráček o průměru asi 5 centimetrů. Smažte dokud bramboráček zespoda nezhnědne a okraje nebudou dozlatova.
Tip: Podávejte ozdobené zakysanou smetanou a pažitkou nebo dušenými houbami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře