Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramboráčky s lososovým tatarem

Hodnocení uživatelů:
30 minut 60 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Bramboráčky

  • 700 gramů brambor
  • 2 špetky mletého pepře
  • 1 lžíce majoránky
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce hladké mouky
  • tuk na smažení

Lososový tatarák

  • 400 gramů lososa
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 citrón
  • lžička soli
  • 1 lžička bílého pepře

Příprava

  1. Brambrory nastrouháme na hrubo, osolíme a po chvíli slijeme přebytečnou vodu.
  2. K bramborům přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku, prolisovaný česnek, mouku a dobře promícháme.
  3. Na pánvi s rozehřátým tukem usmažíme jednotlivé bramboráčky.
  4. Čerstvého lososa ostrým nožem nakrájíme na kousky a rozmixujeme.
  5. Vmícháme k němu olej, citronou šťávu, sůl a pepř (můžeme vmíchat i syrový žloutek).
  6. Bramboráčky potíráme lososem.
Tip: Podáváme s různými zeleninovými saláty
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Knorr

Zeptejte se šéfkuchaře