Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborák plněný kuřecí směsí

Křupavý bramborák plněný skvělou masovou směsí a k tomu pořádné orosené pivo. Co může být lepšího?
Hodnocení uživatelů:
15 minut 20 minut 6 porcí Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 600 gramů brambor
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • špetka majoránky
  • 1/2 hrnku hladké mouky
  • 1/2 hrnku mléka
  • 3 lžíce strouhanky
  • 5 stroužků česneku
  • 1/2 hrnku oleje
  • 2 kuřecí prsa
  • 1/2 sáčku čínské zeleniny
  • 2 cibule
  • 1 dl kečupu Hellmann's (jemný nebo jemně ostrý)
  • 1 lžíce ajvaru

Příprava

  1. Brambory oloupeme a nastrouháme, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek a majoránku. Zalejeme vlažným mlékem a přidáme mouku se strouhankou. Z připraveného těsta tvoříme placky a smažíme je na rozpáleném oleji.
  2. Kuřecí prsa omyjeme, osušíme a nakrájíme na malé proužky, které orestujeme na pánvi. Orestované nudličky přendáme do kastrolu, kde máme připravenou čínskou zeleninu,cibuli nakrájenou na plátky, kečup a ajvar. Povaříme do zhoustnutí.
  3. Na polovinu bramborákz nandáme směs a ozdobíme zeleninou. Může to být salát nebo pórek nakrájený na kolečka.A přikryjeme druhou polovinou bramboráku.
Tip: Vyzkoušejte další zajímavé a a rychlé recepty.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře