Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborák plněný zelím

Hodnocení uživatelů:
20 minut 60 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 1,5 kilogramů brambory
  • 200 gramů hladká mouka
  • 2 kusy vejce
  • dle chuti kmín
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti česnek
  • dle potřeb olej
  • 1 balení kysané zelí
  • dle chuti sůl

Příprava

  1. Brambory nastrouháme na hrubším struhadle a vymačkáme z nich vodu.
  2. Přidáme sůl, 4 stroužky česneku, kmín, majoránku a mouku.
  3. Naběračkou naléváme na rozpálený olej bramborovou směs a vytváříme placky.
  4. Po usmažení plníme kysaným zelím.
Tip: Můžeme podávat i bez zelí. Nebo se smetanou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře