Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborák se škvarkama

Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné

Ingredience

  • 8 kusů Brambor syrových - větších
  • 100 gramů škvarků
  • 1 hrnek mléka
  • 2 vejce
  • 6 lžic hladké mouky
  • Česnek, majoránka, sůl, pepř - dle chuti

Příprava

Nejprve si oškrábeme brambory. Pak je nastouháme na hrubém struhadle (jde to i na jemném, dá to víc práce, ale bramboráky jsou jemnější). vymačkáme přebytečný škrob. Přidáme ostatní suroviny - mléko a mouku můžeme dát spíš podle potřeby. Pečeme na tuku. Můžeme dělat malé placky nebo bramboráky přes celou pánvičku. Pečeme zvolna, aby nebyly černé a propekly se.
Tip: Možno přidat i další koření dle chuti.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře