Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborák v troubě

Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut Snadné Bezmasé

Ingredience

kuře

  • 1 kilogramů brambor
  • 2 stroužky česneku
  • 1 špetka kmínu
  • 1 špetka majoránky
  • 6 lžic hladké mouky
  • 3 plátky sádla
  • 1 špetka soli
  • 2 vejce

Příprava

Předehřejeme si troubu na cca 190 stupňů. Z brambor, vajíček, mouky,soli,majoránky,kmínu a česneku uděláme těsto na bramboráky. Pekáč vymažeme sádlem, nalijeme těsto, uhladíme a dáme 2 plátky sádla nahoru, aby nebylo těsto po upečení suché. Vložíme do trouby a pečeme přibližně 40 minut (je nutné vyzkoušet)
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře