Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborové carpacio

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 5 minut 3 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Oloupané brambory nakrájíme na tenké plátky pomocí nářezového stroje nebo použijeme škrabku a vytvoříme tenké plátky. Povaříme 2–3 minuty v osolené vodě, poté přendáme do ledové vody a důkladně osušíme.
  2. Připravíme tapenádu – do hmoždíře dáme kapary, olivy, ančovičky, bobkový list a utřeme s olejem a citronovou šťávou. Pokud použijeme na přípravu tapenády mixér, množství bobkového listu snížíme o polovinu.
  3. Plátky brambor rozmístíme na talíř, pokapeme tapenádou a ozdobíme tatarskou omáčkou HELLMANN´S s česnekem a snítkou tymiánu.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře