Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem

Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 1/2 kilogramů uzené vařené maso
  • 6 kusů velký brambor
  • 200 gramů hrubá mouka
  • 50 gramů krupice
  • 2 kusy vejce
  • dle chuti sůl

Příprava

  1. Brambory uvaříme ve slupce, necháme je vychladnout, potom je oloupeme a nastrouháme na struhadle. Přidáme vejce, sůl, krupici a hrubou mouku.
  2. Vytvoříme těsto, které necháme po propracování tak 10 minut odpočinout a potom děláme placky, na které dáváme nasekané uvařené uzené maso.
  3. Vkládáme do vroucí osolené vody a vaříme 15 minut.
Tip: Servírujeme na vařeném nejlépe kysaném zelí a bohatě sypeme na sádle opečenou cibulkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře