Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborové lívanečky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut 20 porcí Snadné

Ingredience

Těsto

Náplň

Ozdoba

Příprava

  1. Vařené brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku a zpracujeme vláčné těsto.
  2. Válečkem vyválíme placku, skleničkou vykrajujeme kolečka.
  3. "Lívanečky" smažíme z obou stran na rozpáleném oleji do růžova.
  4. Odkládáme na ubrousek, aby jsme z "lívanečků" odsáli přebytečný tuk.
  5. Ještě teplé namažeme tvarohem a dozdobíme džemem.
Tip: Ingredience na těsto, je dobré udělat "podle oka", i cukr do tvarohu si dá každý jak má rád.
Tip: Zbyly vám od oběda vařené brambory? Připravte si z nich tuto naprosto jednoduchou a rychlou pochoutku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře