Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborové ražniči

Hodnocení uživatelů:
10 minut 30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 10 brambor
  • 2 klobásy
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 3 plátky slaniny
  • 4 lžíce strouhaného sýra
  • 1 paprika

Příprava

  1. Nakrájame si cibuli a česnek.
  2. Nakrájíme také slaninu, klobásu a papriku.
  3. Uděláme si zářezy do brambor. Nevadí pokud se nějaká brambora překrojí uplně, zužitkujeme všechno :)
  4. Do zářezu dáme cibuli, česnek, slaninu, klobásu a papriku.
  5. Poklademe na vymašténý plech, přikryjeme alobalem a před dopečením posypeme strouhaným sýrem.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře