Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborový langoš ze zbytků

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 20 minut 4 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 50 dekagramů bramborové kaše zbytek
  • 25 dekagramů mouky
  • 1 vejce
  • sůl
  • olej

Příprava

  1. Bramborovou kaši smícháme s moukou, vejcem a podle chuti dosolíme.
  2. Z masy formujeme 8 bochánků.
  3. Na pomoučněném válu rozválíme na 3-4 mm výšku.
  4. V horkém oleji osmažíme po obou stranách. Je dobré několikrát propíchnout vidličkou, tím se propeče rovnoměrně.
Tip: Samozřejmě lze připravit z obyčejných brambor, které uvaříme v osolené vodě, po slití rozmačkáme.
Tip: Ze zbytku paprikových brambor budou langoše také chutné.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře