Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborový salát s lusky cukrového hrášku

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 5 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

bramborový salát

dresink

  • 2 lžíce olivový olej
  • 2 lžíce Hellmann's Majonéza
  • 1 lžíce zakysaná smetana
  • 2 lžíce citrónová šťáva
  • 15 gramů hnědý cukr
  • špetka drcený pepř

česnekové krutony

  • 3 plátky ciabata
  • 3 lžíce olivový olej
  • 1 stroužek česnek

Příprava

  1. Lusky, brambory, papriku a rajčátka nakrájíme na kousky, saláty omyjeme, necháme okapat a natrháme, poté vše promícháme.
  2. Plátky ciabaty nakrájíme na kostičky.V pánvi rozehřejeme olivový olej s prolisovaným česnekem, přidáme ciabatu a opečeme ji do zlatova. Opečenou ciabatu položíme na papírový ubrousek a zbavíme přebytečného tuku.
  3. Suroviny na dresink šleháme asi 2 minuty elektrickým šlehačem. Před podáváním nalijeme hotový dresink.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře