Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bramborový salát s ovocem a gorgonzolou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30-40 5 minut 4 porce Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

Příprava

  1. Červenou řepu nakrájíme na tenké plátky a 4 hodiny ji necháme marinovat v medu svařeném s balzamikovým octem.
  2. Brambory nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranč a grep nakrájíme na plátky, gorgonzolu na kostky. Ořechy opražíme na sucho na pánvi, majonézu Hellmann´s lehce naředíme mlékem.
  3. Řepu, brambory, ovoce, gorgonzolu a ořechy lehce promícháme, přidáme roketu a řeřichu a zalijeme majonézovým dresinkem. Dochutíme solí a ozdobíme mátou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře