Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Brambory pečené v kachním sádle se zelenými fazolkami

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
5 minut 25 minut 4-6 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 1 kilogram brambor
  • 30 dekagramů zelených fazolek mohou být i mražené
  • 110 dekagramů kachního sádla
  • 2 dl piva
  • sůl
  • 1 lžíce česneku sušeného

Příprava

  1. Brambory očistíme a nakrájíme je na dílky. Kachní sádlo zahřejeme a přidáme do něj brambory, smažíme 8-10 minut.
  2. Přidáme zelené fazolky. Posypeme solí a sušeným česnekem.
  3. Ihned podlijeme pivem. Pod pokličkou dusíme a když se pivo odpaří, brambory do té doby změknou. Sundáme pokličku a ještě smažíme.
Tip: Když brambory posypeme česnekem, ihned podlijeme pivem, protože připálený česnek hořkne.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře