Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Brambory v česnekové omáčce (patatas)

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
15 minut 30 minut 6 porcí Snadné Bezmasé

Ingredience

  • 70 dekagramů nové brambory
  • 25 gramů mořská sůl
  • 20 mililitrů olivový olej
  • 4 kusy stroužek česneku
  • 1 balení Knorr Salad Dressing Jogurtový
  • 2 kusy žloutek
  • 1 lžíce kmín
  • 1 lžíce mletá paprika
  • 1 špetka sušený tymián
  • 150 mililitrů olivový olej
  • 2 lžička vinný ocet

Příprava

  1. Do mixéru dejte česnek, kmín, papriku a tymián. Přidejte žloutky.
  2. Poté přidejte Knorr Salad Dressing Jogurtový a začněte mixovat. Zvolna přidávejte olivový olej. Omáčka by měla mít hustou a hladkou konzistenci. Pokud je příliš hustá, je možné přidat trochu převařené teplé vody.
  3. Důkladně umyjte brambory (neloupejte je). Pokropte olivovým olejem a posypte mořskou solí. Pečte v troubě rozehřáté na teplotu 160 stupňů po dobu 30 minut.
  4. Po upečení je nechte lehce vystydnout, pokrájejte na menší kousky a servírujte zvlášť s omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře