Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Brašovská pečínka

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné S masem

Ingredience

  • 50 dekagramů vepřové krkovice
  • 60 dekagramů brambor
  • 1 lžička majoránky
  • 1 lžička mleté papriky
  • 5 stroužků česneku
  • 1 lžíce mletého pepře
  • 1 lžíce Knorr Aromat
  • 1 lžíce soli
  • 1,5 dl oleje
  • 15 dekagramů slaniny

Příprava

  1. Do hrnce vlijeme půl dl oleje a přidáme nadrobno nakrájenou slaninu. Opražíme a skvarečky vyjmeme. Do toho smaého oleje vložíme na kostičky nakrájené maso, posypeme Knorr Aromatem a pod pokličkou dusíme. Je-li třeba přiléváme vodu, aby maso změklo.
  2. Do druhého hrnce vlijeme zbytek oleje a opečeme na kostičky nakrájené brambory. Když jsou hotové cedníkem je přeneseme k masu. Na směs prolisujeme česnek, dochutíme kořením a dovaříme.
Tip: Podáváme s kysanou zeleninou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře