Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Broskvový krém

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
130 minut 20 minut 8-10 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 2 kilogramy broskví lze i zavařené
  • cukr
  • 3 balení vanilkového cukr
  • 2 dl smetany na vaření
  • 1 balení vanilkový puding v prášku
  • šlehačka

Příprava

  1. Broskve očistíme, vypeckujeme a vaříme ve vodě společně s 1,5 kg cukru. Po uvaření rozmixujeme, přimícháme smetanu a puding a vychladíme.
  2. Při podávání můžeme přidat kousky broskví a ozdobit šlehačkou.
Tip: Pokud chceme hustší krém, můžeme nahradit puding moukou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře