Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Buchta s přesnídávkou

Hodnocení uživatelů:
15 minut 25 minut Snadné

Ingredience

  • 200 gramů cukru krupice
  • 300 gramů mouky polohrubé
  • 150-200 mililitrů mléka nebo kefíru
  • 150 mililitrů oleje
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 vejce
  • 2 kusy dětské přesnídávky
  • 1 zakysaná smetana, kakao na ozdobení
  • tuk na vymyzání
  • krupice nebo strouhanka na vysypání

Příprava

  1. Veškeré sypké ingredience smícháme dohromady.
  2. Přidáme opatrně mléko (kefír), olej a mícháme do hladkého těsta.
  3. Nalijeme na vysypaný a vymazaný plech. Těsto polijeme dětskou přesnídávkou, vůbec nevadí když se vsákne dovnitř do těsta.
  4. Pečeme při 200 stupních asi 25 minut (podle trouby)
  5. Zdobíme zakysanou smetanou, sypeme kakaem.
  6. Přeji dobrou chuť!
Tip: Kdo má rád kakaovou buchtu, může přidat do části - nebo celého těsta kakao.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře