Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bulharka (Bulharská pomazánka

Hodnocení uživatelů:
30 minut 4 porce Snadné S masem

Ingredience

  • 300 gramů hovězího masa
  • 100 gramů vařených brambor
  • 100 gramů kyselých okurek
  • 100 gramů rajského protlaku
  • 100 gramů cibule
  • 250 mililitrů majonézy Helman's
  • 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 1/2 lžičky papriky
  • 1 lžička hořčice

Příprava

  1. Hovězí maso uvaříme (nejlépe je použít z hovězí polévky).Brambory použijeme bud ve slupce nebo co nám zbyly z oběda. Cibuli oloupeme.
  2. Maso,brambory,kyselou okurku a cibuli pomeleme na masovém mlýnku.
  3. Dáme do mísy a přidáme protlak,majonézu,hořčici a koření dle chuti.Všechno zamícháme vařečkou a necháme odležet.
Tip: Podáváme s čerstvými rohlíky.
Tip: Můžeme přidat trošku chili.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře