Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Buřtguláš

Jednoduchý a oblíbený buřtguláš, který si zamilujete!
Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 6 porcí Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

  • 500 gramů brambor
  • 300 gramů točeného salámu
  • 2 cibule
  • 2 lžíce sádla
  • 1 lžiček drceného kmínu
  • lžička sladké papriky
  • 1 stroužek česneku
  • 1 chilli paprička
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • 1 vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový

Příprava

  1. Brambory si oloupu, společně s točeným salámem a cibulí nakrájím na kostičky. Na sádle orestuji cibuli, přidám kmín a točený salám, po osmahnutí salámu brambory, zapráším paprikou a zaliji připraveným vývarem. Přiklopím pokličkou a vařím do změknutí brambor.
  2. Osolím, opepřím. Nakonec zahustím tak, že vidličkou pár brambor rozmačkám. Pokud má někdo raději guláš pikantnější může přidat trošku chilli nebo chilli papričku.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře