Buřtguláš

Autor:
Jednoduchý a oblíbený buřtguláš, který si zamilujete!
Buřtguláš
20 minut 30 minut 6 porce Snadné Jemně pálivé S masem


Ingredience

  • brambor - 500 gramů
  • točeného salámu - 300 gramů
  • cibule - 2
  • sádla - 2 lžíce
  • drceného kmínu - 1 lžiček
  • lžička sladké papriky -
  • česneku - 1 stroužek
  • chilli paprička - 1
  • soli - špetka
  • pepře - špetka
  • vanička Knorr Bohatý bujón zeleninový - 1

Příprava

  1. Brambory si oloupu, společně s točeným salámem a cibulí nakrájím na kostičky. Na sádle orestuji cibuli, přidám kmín a točený salám, po osmahnutí salámu brambory, zapráším paprikou a zaliji připraveným vývarem. Přiklopím pokličkou a vařím do změknutí brambor.
  2. Osolím, opepřím. Nakonec zahustím tak, že vidličkou pár brambor rozmačkám. Pokud má někdo raději guláš pikantnější může přidat trošku chilli nebo chilli papričku.
Tisk Zavřít