Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bylinkové kuřecí špalíčky

Hodnocení uživatelů:
10 minut 50 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Kuřecí stehenní maso nařežeme na špalíky. Do hmoždíře dáme v poměru, který vyhovuje naší chuti čerstvě natrhané bylinky, olivový olej, sůl a pepř.
  2. Vytvoříme kašičku – skoro jako pesto, ale řidčeji konzistence. Tuto vyrobenou bylinnou směs nalijeme na špalíky kuřecího masa – velmi poctivě vetřeme do masa a dále do chladu nejlépe do druhého dne.
  3. Do pekáče dáme maso, podlijeme trochou vody nebo vývaru a pečeme do změknutí.
Tip: Podáváme s rýží.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře