Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Bzenecký vepřový kotlet

Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut 6 porcí Středně obtížné S masem

Ingredience

Příprava

  1. Vepřové kotlety naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Zeleninu nakrájíme na jemné nudličky a rajčata na čtvrtky. Maso zprudka opečeme po obou stranách na části sádla a to z obou stran a přendáme do připraveného hrnce.
  2. V druhé části sádla opražíme a podusíme nakrájenou zeleninu, přidáme víno, rajčata, rajský protlak a mírně osolíme. Po chvilce zeleninovou směs vlijeme na kotlety v hrnci a chvilku necháme provařit.
  3. V případě potřeby můžeme zahustit moukou rozmíchanou v trošce vody, nebo světlou instantní jíškou.
Tip: Podáváme s vařeným bramborem se sekanou petrželovou natí
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře