Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Candát na ruský způsob

Receptynakazdyden.cz
Recept na přípravu oblíbeného candáta. Zkuste ho připravit se zajímavou omáčkou s kousky oblíbené zeleniny.
Hodnocení uživatelů:
20 minut 40 minut 4 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

  • 700 gramů filetu z candáta nebo tresky
  • 1 kalíšek Knorr bohatý bujón zeleninový
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 cibule
  • 2 naložené okurky
  • 50 gramů oliv
  • 50 gramů žampionů
  • 1 balení Knorr Inspirace Boloňské špagety
  • 1 citrón
  • 1 lžíce nasekané petrželové naťe

Příprava

  1. Knorr Bohatý bujón zeleninový smíchejte s 250 ml vody a přiveďte k varu ve velkém hrnci.
  2. Filet s kůží nakrájejte na jednotlivé porce. Každou dvakrát nařízněte. Pokládejte je do hrnce s vařícím bujónem kůží dolů.
  3. Petržel, mrkev a cibuli nakrájejte na tenké nudličky. Přidejte k bujónu spolu s několika zrnky pepře, bobkovým listem a vařte na mírném ohni po dobu 20 minut.
  4. Oloupejte okurky, nastrouhejte je a uvařte v malém množství vody.
  5. Obsah balení Knorr Inspirace Boloňské špagety smíchejte s 250 ml vody a připravte rajčatovou omáčku. Nakrájejte žampióny.
  6. Vyndejte rybu, ke zbytku zeleniny přidejte nakrájené žampióny, olivy vcelku a okurky.
  7. Uvařenou zeleninu přidejte k rajčatové omáčce. Rybu polijte připravenou omáčkou, ozdobte citrónem a nasekanou petrželovou natí.
Tip: Podáváme s bramborami, kaší , domácími hranolky nebo kroketami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře