Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Candát s olivovou topenádou

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
25 minut 20 minut 3 porce Středně obtížné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Rybí filé rozporcujte na tři velké kusy. Následně candáta pokapejte olivovým olejem a posypte polovinou posekané petrželové natě.
  2. Olivy osmažte na malém množství olivového oleje, aby se ztratil přebytek vody. Následně je vložte do mixéru.
  3. K olivám přidejte česnek a kostku Knorr Bujón Slepičí. Vše důkladně rozmixujte aby vznikla hustá, černá hmota.
  4. Odřežte okraje cukety. Poté ji podélně nakrájejte na tenké plátky.
  5. Do žáruvzdorné nádoby pokládejte plátky cukety a na ně kousky ryby. Na vrch candáta dejte centimetrovou vrstvu olivové topenády. Zapékejte rybu v troubě rozehřáté na teplotu 180 stupňů po dobu 20 minut.
  6. Připravte omáčku - v rendlíku přiveďte k varu citrónovou šťávu, poté k ní přidejte Flora Gold a energicky míchej. Počkejte, dokud se omáčka trochu nerozpustí a nebude hustá. Přidejte zbylou petrželovou nať a špetku soli. Rybu servírujte politou citrónovu omáčkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře