Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Candát zapékaný v pohankové kaši

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 30 minut 4 porce Snadné Ryby

Ingredience

Příprava

  1. Houby opláchněte a na hodinu namočte. Následně vařte do okamžiku, až budou měkké, a to ve vodě, ve které byly namočené. Sceďte je (vývar zachovejte) a nakrájejte.
  2. Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje a opražte na něm pohanku.
  3. Přidejte bobkové listy a přilijte sklenici vývaru z hub. Vařte do okamžiku, až bude pohanka měkká (v případě potřeby přidejte vodu), následně sceďte.
  4. Oloupejte cibuli, nakrájejte ji na drobné kostky a nechejte zesklovatět na lžíci oleje.
  5. Lososa nakrájejte na drobné kousky a promíchejte s ochlazenou pohankou, cibulí, houbami a rozšlehaným bílkem. Dochuťte kořením Knorr Aromat.
  6. Filety umyjte, osušte a odstraňte z nich kůži. Ochuťte kořením Knorr Aromat.
  7. Candáta dejte do vymazané zapékací mísy a obložte pohankovou kaší. Dejte na 20 minut do trouby předehřáté na teplotu 150 stupňů. Následně servírujte.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře