Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Carpaccio z červené řepy

Hodnocení uživatelů:
30 minut 160 minut 4 porce Středně obtížné

Ingredience

  • 3 kusy červená řepa
  • 1 lžička tymián
  • 1 lžíce parmazán
  • 1 dl olivový olej
  • 1 špetka pepř
  • 1 lžíce med
  • 2 dl červený vinný ocet
  • 1/2 lžičky sůl

Příprava

  1. Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na tenké plátky. Do misky dáme dvě deci červeného vinného octa a deci olivového oleje, lžíci medu, sůl, pepř, trochu tymiánu. Vše smícháme a přidáme červenou řepu. Dáme do lednice na pět hodin, nejlépe přes noc.
  2. Klademe na talíř plátek vedle plátku, poklademe hoblinkami nastrouhaného parmazánu a posypeme na olivovém oleji opraženými piniovými oříšky.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře