Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Casoullet z vepřového masa

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
20 minut 20 minut 4 porce Snadné S masem

Příprava

  1. Bůček nakrájejte na kostičky a osmažte v hrnci, přidejte šalotku nakrájenou na čtvrtky, chvíli smažte, dokud cibulka nezesklovatí a dejte ji stranou.
  2. Ve stejném hrnci osmažte maso nakrájené na 2 cm kostičky, přidejte česnek, fazole a rajčata pelatti a vše duste pod pokličkou cca 10 minut, dokud maso nebude měkké.
  3. Poté přidejte Knorr Šťávu k vepřové pečeni smíchanou s 200 ml vody, přiveďte k varu, přidejte tymián, rozmarýn a osmažený bůček s cibulí.
  4. Vše duste dalších 10 minut.
  5. Guláš servírujte s kroupami nebo bramborami.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře