Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Cejn velký do křupava pečený

Hodnocení uživatelů:
10 minut 45 minut 2 porce Snadné Ryby

Ingredience

  • 600 gramů filety Cejn velký
  • dle chuti chilli pasta
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti kmín

Příprava

  1. Cejna vykucháme, očistíme od šupin a uřízneme opatrně dva filety, kde ale ponecháme žeberní kosti.
  2. Odřízneme ploutve a ještě opětovně dočistíme. Filety cejna osolíme a potřeme chilli pastou a bohatě posypeme kmínem.
  3. Předehřejeme troubu a na plech si dáme olejem potřený pečící papír a na něj položíme oba filety. Jeden kůží nahoru a jeden kůží dolů. Dáme do trouby a pomalu pečeme úplně do lahodného křupava. Podáváme samotné nebo s čerstvým chlebem či bagetkou.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře