Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Celerová paštika

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 80 minut 6 porcí Středně obtížné Bezmasé

Ingredience

  • 1 kilogram celer
  • 2 kostky Knorr Bujón Zeleninový
  • 4 kusy vejce
  • 2 kusy cibule
  • 3 kusy stroužek česneku
  • 1 kus kostka margarínu
  • 1.5 skleničky strouhanka
  • 0.5 skleničky krupicová kaše
  • 1 lžíce ostrá mletá paprika

Příprava

  1. Nastrouhejte celer na hrubší straně struhadla, prolisujte česnek, velmi jemně nakrájejte cibuli.
  2. Do 1 sklenice vařící vody vložte margarín, Knorr Bujón Zeleninový, celer, česnek a cibuli. Vařte na malém ohni kolem hodiny.
  3. Ke studené zelenině přidejte vejce, krupicovou kaši a strouhanku. Dochuťte ostrou mletou paprikou.
  4. Směs nandejte na plech vyložený papírem na pečení, pečte asi 80 minut při teplotě 180 stupňů.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře