Celerová paštika

Zdroj: Receptynakazdyden.cz
Celerová paštika
10 minut 80 minut 6 porce Středně obtížné Bezmasé Nelze


Ingredience

  • celer - 1 kilogram
  • Knorr Bujón Zeleninový - 2 kostky
  • vejce - 4 kusy
  • cibule - 2 kusy
  • stroužek česneku - 3 kusy
  • kostka margarínu - 1 kus
  • strouhanka - 1.5 skleničky
  • krupicová kaše - 0.5 skleničky
  • ostrá mletá paprika - 1 lžíce

Příprava

  1. Nastrouhejte celer na hrubší straně struhadla, prolisujte česnek, velmi jemně nakrájejte cibuli.
  2. Do 1 sklenice vařící vody vložte margarín, Knorr Bujón Zeleninový, celer, česnek a cibuli. Vařte na malém ohni kolem hodiny.
  3. Ke studené zelenině přidejte vejce, krupicovou kaši a strouhanku. Dochuťte ostrou mletou paprikou.
  4. Směs nandejte na plech vyložený papírem na pečení, pečte asi 80 minut při teplotě 180 stupňů.
Tisk Zavřít