Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Celerový salát

Hodnocení uživatelů:
10 minut 15 minut 3 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 1 větší celer
  • 3 dl kyselých okurek
  • 3 dl směsi mrkev/hrášek
  • 1 kus cibule
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého pepře
  • 1/2 lžičky mletého rozmarýnu
  • 0,5 dl oleje rostlinného

Příprava

  1. Celer očistíme, rozkrojíme na čtvrtky, vložíme do vroucí vody a 15 minut povaříme. Vyndáme a necháme vychladnout. Po vychladnutí celer nastrouháme na hrubém struhadle a osmažíme na oleji s cibulí.
  2. Vložíme do připravené mísy a přimícháme na kostičky nakrájené okurky, mrkev s hráškem, osolíme, opepříme a přidáme mletý rozmarýn. Důkladně promícháme.
Tip: Salát můžeme podávat teplý, nebo vychlazený.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře