Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Černé trubičky

Hodnocení uživatelů:
60 minut 16 porcí Snadné

Ingredience

Těsto

Krém

  • 1 sáček vanilkový pudink
  • 400 mililitrů mléko
  • 1 kus máslo
  • 100 gramů moučkový cukr

Na polití

  • 100 gramů čokoláda na vaření
  • 1 lžíce stoprocentní tuk

Příprava

  1. Arašídy v cukru a piškoty umeleme, smícháme s cukrem, vejcem, kakaem a rumem a vypracujeme těsto. Těsto namotáme na trubičky a necháme 1-2 dny vyschnout. Pak sundáme opatrně z trubiček.
  2. Uvaříme pudink podle návodu. Máslo necháme povolit. Pak ušleháme máslo s cukrem a přidáváme pudink. Pokud je potřeba krém dosladíme. Krémem plníme trubičky.
  3. Čokoládu si rozehřejeme s tukem a naplněné trubičky čokoládou poléváme.
Tip: Těsto na trubičkách musí být dostatečně proschlé, aby šlo dobře sundavat.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře