Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Červené zelí s vínem

Hodnocení uživatelů:
5 minut 15 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 50 dekagramů hlávka červeného zelí
  • 2 dekagramů cukr
  • dle chuti sůl
  • 1/8 litru ocet
  • 3-5 lžic červené víno
  • 1/2 litru voda
  • 2 dekagramy máslo

Příprava

  1. Ve vodě s octem povaříme cukr, sůl a máslo.
  2. Přidáme na nudličky nakrájené , spařené červené zelí a povaříme asi 15 min.
  3. Upravíme na mísu, podle chuti přisolíme nebo okyselíme a dáme vychladit.
  4. Před podáváním promícháme s červeným vínem.
Tip: lze přidat i nastrouhané jablko
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře