Registrace
Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Česneková bageta se zeleninovým špízem

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
10 minut 10 minut 4 porce Snadné Bezmasé

Ingredience

zeleninový špíz

bageta

Příprava

  1. Cibuli nakrájíme na osminky, rajčátka obalíme do plátku šunky nebo slaniny. Na jehly střídavě napícháme cibuli, celé žampiony a rajčátka, potřeme olejem, posypeme tymiánem a na plechu vložíme do vyhřáté trouby.
  2. Pečeme do zlatova při 190 °C 8 až 10 minut. Upečené špízy pokapeme Tatarskou omáčkou Hellmann´s.
  3. Bagetu podélně rozkrojíme a napříč překrojíme (budeme mít 4 kusy), přiložíme ve druhé polovině pečení na plech ke špízům a opečeme z obou stran do zlatova. Po vyjmutí z trouby je potřeme olejem smíchaným s utřeným česnekem a nasekanou petrželovou natí.
|
|
| Tisk

Zeptejte se šéfkuchaře