Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Chalupářské ražniči

Receptynakazdyden.cz
Hodnocení uživatelů:
30 minut 30 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé S masem

Ingredience

maso - ražniči

marináda

Příprava

  1. Kýtu nakrájíme na kostičky, cibuli na čtvrtky, papriku, slaninu a klobásu na plátky.
  2. Maso naložíme na 30 minut do pikantní marinády.
  3. Na špízové jehly postupně napichujeme maso, slaninu, cibuli, klobásu a papriku. Pečeme na grilu dozlatova.
  4. Podáváme se Steak omáčkou Hellmann´s, která vhodně podpoří chuť pikantní marinády.
Tip: Ke správnému chalupářskému ražniči patří čerstvý chléb, ale jako přílohu můžete zvolit i bílé pečivo nebo vařené brambory.
|
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře