Přidej si tento recept mezi své oblíbené!

Cibulačka

Hodnocení uživatelů:
70 minut 70 minut 4 porce Snadné Jemně pálivé Bezmasé

Ingredience

  • 150 gramů slaniny
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce másla
  • 600 gramů cibule
  • 1 špetka mletého pepře
  • 700 mililitrů vody
  • 1 kalíšek Knorr Bohatý bujon zeleninový
  • 1 lžíce Knorr světlé jíšky
  • 1 špetka soli
  • 8 plátků bagety/ciabatty
  • 4 lžíce nastrouhaného tvrdého sýra
  • 1 snítka petrželky na posypání

Příprava

  1. Na lžíci oleje a másla lehce osmahneme dosklovata cibuli, poté jí zalijeme vodou a když se začne vařit, přidáme bujon Knorr. Vaříme zvolna cca 50 minut.Potom přisypeme jíšku, promícháme a 10 min. povaříme. Nakonec polívku rozmixujeme a přepasírujeme.
  2. Na drobné plátky nakrájíme slaninu, kterou na pánvi osmahneme, na omastku poté osmahneme plátky bagety. Polévku při servírování posypeme sýrem, opečenou slaninou a petrželkou.
|
| Tisk

Žádný nový komentář.

Zeptejte se šéfkuchaře